Business Construct

P3: Retailerii şi companiile de logistică se extind în continuare, consumul creşte

Sînziana Pardhan, country head la P3 România

Sunt multe semnale de creştere acum. În clădirile existente nu mai avem spaţiu disponibil. În clădirile nou livrate mai există spaţiu, dar suntem în discuţii avansate pentru a închiria spaţiul rămas. În general în piaţă rata de neocupare este foarte mică.

Sînziana Pardhan, country head la P3 România Sunt multe semnale de creştere acum. În clădirile existente nu mai avem spaţiu disponibil. În clădirile nou livrate mai există spaţiu, dar suntem în discuţii avansate pentru a închiria spaţiul rămas. În general în piaţă rata de neocupare este foarte mică.

Autor: Bogdan Alecu

08.02.2018, 00:05 268

P3, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de spaţii logistice din România, continuă expansiunea centrelor logistice din partea de vest a Capitalei anul acesta. Astfel, după ce anul trecut a deschis 65.000 mp de noi depozite, anul acesta ar putea inaugura 100.000 mp după ce a cumpărat în decembrie anul trecut 17 hectare lângă parcul actual.

„Sunt multe semnale de creştere acum. În clădirile existente nu mai avem spaţiu disponibil. În clădirile nou livrate mai există spaţiu, dar suntem în discuţii avansate pentru a închiria spaţiul rămas. În general în piaţă rata de neocupare este foarte mică“, a spus Sînziana Pardhan, country head la P3 România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO