Business Construct

Pandemia a „ras“ peste 20% din depozitele logistice care ar fi fost inaugurate în 2020

Laurenţiu Duică, artner & head of industrial agency în cadrul companiei de consultanţă imobiliară Colliers International România.

Laurenţiu Duică, artner & head of industrial agency în cadrul companiei de consultanţă imobiliară Colliers International România.

Autor: Bogdan Alecu

15.07.2020, 17:40 237

♦ “Multe proiecte au fost amânate, însă în ultimele două-trei săptămâni «atmosfera» din lumea tranzacţiilor cu spaţii industriale şi logistice a început să se anime“.

Starea de urgenţă din primăvară a apăsat frâna dezvoltărilor logistice de pe plan local, în condiţiile în care activitatea a fost încetinită, iar dezvoltatorii au decis să amâne noile proiecte pentru 2021.

„Aproximativ 20-30% din suprafeţele estimate iniţial vor fi livrate în primul trimestru din 2021, cum perioada de «hibernare» de aproximativ 3 luni a stopat în mare parte sau a îngreunat activitatea în şantiere. Este important de menţionat că livrările nu au fost anulate ci, doar amânate, întrucât viitorii chiriaşi doar şi-au pus proiectele on-hold, nu au ales să renunţe la planurile de expansiune“, a spus Laurenţiu Duică, Partner & Head of Industrial Agency în cadrul companiei de consultanţă imobiliară Colliers International România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO