Business Construct

Papalekas aduce Microsoft şi o companie de rezervări turistice printre chiriaşii din Globalworth Plaza

Papalekas aduce Microsoft şi o companie de rezervări...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

29.06.2017, 00:05 1165

Compania de rezervări turistice online Amoma îşi va muta până la finalul acestui an sediul din Bucureşti într-un spaţiu cu o suprafaţă de aproximativ 2.300 de metri pătraţi din Globalworth Plaza (fostul Nusco Tower) şi a rezervat încă un etaj pentru dezvoltarea ulterioară a echipei.

 
Globalworth Plaza a fost cumpărat în 2015 de fondul de investiţii Globalworth, condus de omul grec de afaceri Ioannis Papalekas, de la familia Nusco din Italia.
 
Potrivit surselor ZF, în aceeaşi clădire ar urma să se mute şi gigantul american Microsoft. Reprezentanţii Microsoft nu au răspuns până la închiderea ediţiei soli­citării ZF privind această mutare şi suprafaţa pe care o va ocupa compania. Printre ceilalţi chiriaşi din Globalworth Plaza se numără gigantul francez Coface (care ocupă 1.200 mp), Printec (1.300 mp), grupul german Bayer şi reţeaua de servicii medicale Anima.
 
Globalworth Plaza are o suprafaţă totală de peste 24.000 mp şi avea la sfârşitul lunii martie un grad de ocupare de aproape 30%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO