Business Construct

Pavăl Holding a semnat pentru achiziţia birourilor U Center de lângă parcul Tineretului din Bucureşti

U Center este al treilea mare proiect din portofoliul fraţilor Pavăl în Capitală după The Bridge şi Dacia One.

U Center este al treilea mare proiect din portofoliul fraţilor Pavăl în Capitală după The Bridge şi Dacia One.

Autor: Cristina Bellu

02.11.2022, 00:07 472

♦ Tranzacţia a fost anunţată de ZF încă de la începutul lunii octombrie. ♦ Karina Pavăl, vicepreşedinte al Pavăl Holding: Achiziţia ne va ajuta să ne consolidăm poziţia pe segmentul office.

Pavăl Holding, compania fraţilor Pavăl, fondatori ai retailerului de bricolaj Dedeman, a cumpărat de la Forte Partners prima fază a birourilor U Center din zona Tineretului din Capitală. Compania se află la a doua tranzacţie care implică proiecte dezvoltate de Forte Partners, după ce a intrat pe segmentul office, în 2018, prin achiziţia THE BRIDGE. „Achiziţia proiectului U Center ne va ajuta să ne consolidăm poziţia pe segmentul office şi va contribui la transformarea zonei Tineretului, punând bazele unui nou hub de birouri reprezentativ pentru Bucureşti. Ne bucurăm să încheiem, după patru ani, o nouă tranzacţie cu Forte Partners şi să ne extindem portofoliul cu încă un proiect dezvoltat cu grijă pentru angajaţi, mediu şi comunitate”, spune Karina Pavăl, vicepreşedinte al Pavăl Holding. 

Pavăl Holding a achiziţionat în urmă cu patru ani proiectul de birouri THE BRIDGE, aflat la momentul respectiv în construcţie, în cea mai mare tranzacţie de real estate din 2018. După semnarea tranzacţiei, Forte Partners a continuat dezvoltarea proiectului până la finalizarea celor trei faze cu o suprafaţă totală închiriabilă de 80.000 de metri pătraţi şi chiriaşi precum BCR, UPC, Schlumberger, Medicover, Molson Coors.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO