Peste 700 de muncitori pe şantierul ParkLake, mallul de pe terenul fostei baze sportive Spartac din Titan. Ingo Nissen, Sonae Sierra: Am fi fost gata să deschidem în aprilie, dar am amânat din cauza chiriaşilor

18 mar 2016 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Vezi galeria foto Proiectul a presupus o investiţie de 180 mil. euro şi va fi inaugurat în luna septembrie. În acest moment lucrările de construcţie sunt finalizate în proporţie de peste 80%

Cel mai mare proiect de retail anunţat că va fi inaugurat anul acesta în Bucureşti a mobilizat pe şantier aproximativ 700 de muncitori, care lucrează de zor pentru ca ParkLake, mallul de lângă parcul Titan, să-şi primească primii clienţi în septembrie.

Structura este gata, iar în sta­diul actual lucrările au intrat în linie dreaptă: se sudează, se finisează podelele, se amenajează parcarea subte­ra­nă de 2.500 de locuri. Oriunde îţi în­drepţi privirea, vezi muncitori, schele şi macarale.

„Vor fi două lifturi în mall şi încă cinci în interiorul magazinelor. Întregul centru comercial va avea două niveluri – parterul şi primul etaj, iar cinema­to­graful va fi la un nivel superior, către care accesul se va face pe o scară de la etajul 1“, povesteşte chiar de pe şantier Fran­cisco Ramos de Fonseca, develop­ment manager al companiei Sonae Sier­ra, care, alături de Caelum De­ve­lop­ment, finanţează dezvoltarea proiectului.

Tot la etaj va fi amplasată şi zona de fitness, unde va exista un centru WorldClass, cu piscină.

Cel mai mare chiriaş este Carre­four, care va ocupa 11.000 de metri pă­traţi, iar spaţiul în care va funcţiona este predat la sfârşitul acestei săptămâni. Chiriaşi noi pe piaţa locală sunt retai­lerul de modă Forever 21 şi Playpark, pe zona de divertisment.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.03.2016

 
Cuvinte cheie:
Sonae Sierra
, amanare
, cauza
, chiriasi
, bucuresti
, mall
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide