Business Construct

Petre Niculae, fondatorul Pedro Construct, o implică pe fiica sa, Lucia Niculae, în dezvoltarea businessului din Bucureşti

Petre Niculae, fondatorul Pedro Construct, o implică pe...

Autor: Roxana Rosu

29.11.2022, 15:41 321

Petre Niculae, fondatorul companiei de construcţii Pedro Construct, a decis să o implice pe fiica sa, Lucia Niculae, în echipa de management a firmei, în funcţia de Business Development Director.

Lucia Niculae (37 ani) a început să investească în 2018 în domeniul real estate, prin achiziţii de imobile şi gestionarea propriului portofoliu de proprietăţi, iar de anul acesta este implicată în dezvoltarea unui nou ansamblu rezidenţial Jolie Village din nordul Capitalei, împreună cu tatăl său, Petre Niculae, şi asociatul acestuia, Florin Ababe.

“Am avut mereu o atracţie pentru acest domeniu al dezvoltărilor imobiliare, tatăl meu construind mii de locuinţe în aceşti ani de activitate şi cred că este momentul potrivit pentru a consolida şi mai mult echipa şi a-i acorda suportul pe care-l merită pe deplin”, a declarat Lucia Niculae.

Lucia Niculae a absolvit Facultatea de Marketing şi Management în cadrul Universităţii Româno-Americană şi este antreprenor din anul 2008.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO