Business Construct

Platformă logistică de 15 mil. euro în Dâmboviţa

Platformă logistică de 15 mil. euro în Dâmboviţa
24.05.2011, 23:22 900

Compania de soluţii logistice FM Logistic, care are înportofoliu clienţi precum Cora, Sanofi-Aventis, Kraft Foods sauCoca-Cola, a finalizat în urmă cu câteva săptămâni o investiţie de15 milioane de euro într-o platformă logistică din Petreşti,judeţul Dâmboviţa.

Compania a construit un depozit de 18.000 de metri pătraţi pe unteren unde suprafaţa de depozitare poate fi majorată până la120.000 de metri pătraţi, a declarat Cătălin Olteanu Heel,directorul general al companiei.

FM Logistic România este deţinută de grupul francez cu acelaşinume şi se află la a doua platformă logistică dezvoltată pe piaţalocală, după cea din Dudeştii Noi (judeţul Timiş), deschisă în 2008şi care furnizează servicii pentru Nestlé.

Afacerile companiei pe piaţa locală au ajuns la 20 de milioanede euro, în creştere cu 11% faţă de anul anterior, potrivitoficialilor. În anul 2004 compania avea o cifră de afaceri de 4,5milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO