Business Construct

Podurile Ciurel, Eroilor, Operei şi Timpuri Noi ar urma să intre în reparaţii pentru un an

Podurile Ciurel, Eroilor, Operei şi Timpuri Noi ar urma...

Autor: Mediafax

28.01.2019, 00:00 426

Primăria Capitalei vrea să înceapă lucrările de consolidare şi de reparare la mai multe poduri peste râul Dâmboviţa. Este vorba de Ciurel, Eroilor, Operei, Timpuri Noi, pentru care Consiliul General al Municipiului Bucureşti trebuie să aprobe indicatorii tehnico-economici. 

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a introdus pe ordinea de zi a şedinţei de joi mai multe proiecte care prevăd consolidarea şi repararea mai multor poduri peste râul Dâmboviţa, precum şi pentru consolidarea Pasajului Fundeni.

Pentru asta, CGMB trebuie să aprobe indicatorii tehnico-economici pentru investiţiile respective. Astfel, investiţiile ar urma să fie următoarele: pentru Podul Ciurel, suma necesară este de 3,8 milioane lei; Pod Eroilor - 5,3 milioane lei; Pod Opera - 13,6 milioane lei; Pod Timpuri Noi - 4,9 milioane lei, iar pentru Pasajul Fundeni este necesară suma de 2,6 milioane lei, potrivit proiectelor ce se află pe ordinea de zi a şedinţei CGMB.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO