Business Construct

Prima Development Group, dezvoltator imobiliar din Oradea, va investi 20 milioane euro în cel de-al doilea proiect rezidenţial din Bucureşti, situat în apropiere de zona Timpuri Noi

Prima Development Group, dezvoltator imobiliar din...

Autor: Roxana Rosu

05.05.2021, 10:47 3087

Prima Development Group, dezvoltator imobiliar din Oradea, va investi 20 milioane euro într-un proiect rezidenţial cu 240 de apartamente în Bucureşti, situat în apropiere de zona Timpuri Noi.

Ansamblul Core Timpuri Noi va avea apartamente de tip studio dublu, de 2, 3 şi 4 camere, 250 de locuri de parcare, staţii de încărcare electrice şi 3 spaţii comerciale cu o suprafaţă totală de aproximativ 300 mp.    

Core Timpuri Noi este cel de-al doilea proiect rezidenţial pe care Prima Development Group îl construieşte în prezent în Capitală şi primul din România cu o garanţie de 5 ani.

Compania a finalizat recent proiectul rezidenţial tip boutique Boemia Apartments, în urma unei investiţii totale de 8,5 mil. euro.

„Vânzările pentru Core Timpuri Noi au început în mai 2020, iar de atunci au fost antrecontractate aproximativ 60% dintre apartamente. Lucările sunt în plină desfăşurare, avem zilnic peste 200 de muncitori în şantier, în acest moment structura şi zidăriile sunt finalizate şi se lucrează şi la finisajele interioare. Clădirea va fi finalizată conform planificării, la sfârşitul acestui an, urmând ca apartamentele să fie predate către clienţi în primul trimestru al anului viitor. Lucrăm cu echipele noastre interne de specialişti în domeniu şi suntem atenţi la toate detaliile pentru a livra locuinţe durabile, iar garanţia oferită pentru 5 ani face parte din atenţia pe care o acordăm nevoilor clienţilor noştri pe termen lung. Când cineva se mută într-o locuinţă Prima, are garanţia lucrului construit sănătos pentru mulţi ani înainte”, spune Andrei Moanţă, CEO al Prima Development Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO