Eveniment

Primăria din Sfântu Gheorghe investeşte 40 mil. lei într-un stadion de peste 7.000 de locuri

Primăria din Sfântu Gheorghe investeşte 40 mil. lei...

Autor: Laurentiu Cotu

19.06.2018, 17:24 246

Primăria municipiului Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna, a anunţat o investiţie de aproximativ 40 mil. lei (8,5 mil. euro) pentru construcţia unui stadion cu o capacitate de 7.300 de locuri, cu tribunele acoperite, climatizare a peluzei, nocturne, vestiare, spaţiu de găzduire şi parcare. Investiţia primăriei din Sfântu Gheorghe prevede şi construirea a trei terenuri de antrenamente.

’’Predarea noului stadion de fotbal cu 7.300 de locuri, construit lângă Arena Sepsi, este planificată pentru vara anului viitor. Stadionul de fotbal este menit clubului ACS Sepsi OSK, unde se antrenează 300 de copii. Datorită succesului echipei promovate în primul eşalon al fotbalului românesc, din ce în ce mai mulţi tineri doresc să înveţe fotbalul. În cadrul pregătirii generaţiilor următoare de fotbalişti s-au ivit, însă, nişte probleme legate de infrastructureă, care ar putea fi ameliorate de noua bază sportivă’’, se arată într-un comunicat de presă al primăriei Sfântu Gheorghe.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO