Business Construct

Primăria Municipiului Bucureşti face anunţul: Au fost schimbate conducte pe 1,6 km din magistrala de termoficare Progresu Berceni

Primăria Municipiului Bucureşti face anunţul: Au fost...

Autor: Mediafax

24.10.2022, 16:59 143

Primăria Capitalei anunţă că lucrările pe magistrala de termoficare Progresu Berceni sunt în grafic şi că au fost deja schimbate conducte pe o distanţă de 1,6 kilometri.

Potrivit primarului general Nicuşor Dan, până acum au fost schimbate conducte pe o lungime de 1,6 km, dintre care 650 m au fost deja daţi în exploatare.

Lucrările fac parte din Magistrala Progresu Berceni, cu o lungime totală de 7,8 km.

Lucrările au început în mai şi vor continua şi în sezonul rece, „fără a afecta furnizarea cu apă caldă şi căldură pentru locuitorii din zonă, întrucât se vor instala ţevi de provizorat şi se vor înlocui doar racordurile, conducte de dimensiuni mai mici”.

Termenul de execuţie a lucrărilor este de 12 luni, iar valoarea investiţiei este de 33 de milioane lei.

În prezent, sunt deschise în Capitală 4 mari şantiere pentru reabilitarea reţelei de termoficare pe o lungime totală de aproximativ 44 km, în zone precum Bd. Iancu de Hunedoara, Calea Ferentari, Şoseaua Pantelimon, Bd. Constantin Brâncoveanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO