Business Construct

Primăria Oradea investeşte 6 mil. euro într-o parcare subterană

Primăria Oradea investeşte 6 mil. euro într-o parcare...

Autor: Laurentiu Cotu

10.07.2014, 18:48 161

Primăria Oradea a demarat un proiect în valoare de aproape 27 mil. lei (6 mil. euro), fără TVA, pentru realizarea unei parcări subterane de 455 de locuri, pe strada Independenţei din municipiul Oradea. Pentru această lucrare au fost depuse două oferte, de către asocierea dintre companiile Construcţii Bihor şi Terratest Geotehnic, respectiv de asocierea dintre Rost Construct, De Vivo S.p.A. şi Artland Tehnologie Construttive.

Până în prezent, pentru acest obiectiv de achiziţii au mai fost organizate două licitaţii, care au fost însă anulate. Municipalitatea din Oradea va plăti 70% din lucrări prin Administraţia Domeniului Public în termen de trei ani, printr-un credit furnizor, iar compania RCS-RDS, care deţine o parte din terenul pe care se va construi parcarea, va contribui cu 30% din valoarea totală a lucrărilor. După finalizarea execuţiei, parcarea subterană de pe strada Independenţei va intra în patrimoniul Administraţiei Imobiliare Oradea. Durata de execuţie a lucrărilor este de 18 luni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO