Business Construct

Primăria Timişoara investeşte 1,3 mil. lei în teatrele din subordinea consiliului local

Primăria Timişoara investeşte 1,3 mil. lei în...

Autor: Laurentiu Cotu

01.04.2014, 18:25 40

Primăria Timişoara a alocat peste 1,3 mil. lei (circa 290.000 de euro) pentru dotările în tehnică de spectacol pentru Teatrul German şi Teatrul Maghiar, instituţii aflate în subordinea consiliului local. Astfel, în cursul acestui an vor fi achiziţionate din bugetul local al municipiului Timişoara 14 reflectoare împreună cu sistemele de susţinere, sisteme comandate electronic de susţinere a decorurilor, o nouă cortină cu mecanism de acţionare, boxe, microfoane, playere audio, mixere, videoproiectoare, trepiezi, dar şi maşini de cusut piele, şi chiar o autoutilitară.

‘’Considerăm cultura ca un sector care are un impact social, dar şi economic şi care generează beneficii importante societăţii. Susţinem această componentă prin intermediul investiţiilor în dotările teatrelor, dar şi prin încercarea de a oferi noi spaţii pentru desfăşurarea actului artistic. Astfel, în cursul acestui an se va realiza proiectarea pentru un nou spaţiu de spectacol pentru Teatrul German’’, au spus reprezentanţii primăriei Timişoara.

   

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO