Un producător de echipamente de protecţie din Arad: Lipsa personalului este cea mai mare problemă. „Unii tineri pleacă fără să anunţe şi aflăm de la alţi angajaţi că au plecat în străinătate. Avem maşini şi utilaje nefolosite.”

12 dec 2017 Autor: Simona Tatu

Compania Rofa, parte a grupului german cu acelaşi nume, produce echipamente de protecţie într-o fabrică din Arad şi va încheia anul acesta cu o cifră de afaceri de 1,8 mil. euro, în creştere cu aproape 30% faţă de anul 2016, conform calculelor ZF pe baza datelor companiei. În fabrică se produc circa 12.000 de unităţi pe lună, cu ajutorul a 125 de angajaţi.
 
„În prezent, firma are un număr de 125 de angajaţi, faţă de 160-170 cât aveam anul trecut. Lipsa personalului este cea mai mare problemă cu care ne confruntăm, în special în ultimul an. Unii tineri pleacă fără să anunţe şi aflăm de la alţi angajaţi că au plecat în străinătate, în ţări precum Italia, Austria sau Germania”, a spus Bruno Masut, administrator al companiei Rofa. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.12.2017

 
Cuvinte cheie:
arad
, crestere
, personal
, echipamente
, protectie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide