Business Construct

Producătorul de material rulant Astra Vagoane Călători: „Bugetul anului viitor va fi dublu, avem mai multe comenzi de tramvaie. Până în 2024 suntem acoperiţi“

Producătorul de material rulant Astra Vagoane...

Autor: Mirabela Tiron

06.12.2022, 20:00 371

♦ Pentru anul viitor compania va produce şi va livra 48 de tramvaie pentru Bucureşti, 2 tramvaie la Brăila, 4 tramvaie la Arad şi s-a înscris şi la licitaţia pentru 25 de tramvaie la Arad.

Fabrica Astra Vagoane Călători, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de material rulant, controlată de Valer Blidar, cu peste 400 de angajaţi, va lucra la capacitate maximă şi anul viitor, când trebuie să livreze 48 de tramvaie pentru Bucureşti dar şi în alte oraşe din ţară.

„Anul acesta a fost un an bun, în total pentru Bucureşti până la final de an vom livra 17 tramvaie. Anul viitor trebuie să producem şi să livrăm 48 de tramvaie pentru Bucureşti, 2 tramvaie la Brăila, 4 tramvaie la Arad şi ne-am înscris la licitaţia pentru 25 de tramvaie la Arad din decembrie. Până în 2024 suntem acoperiţi şi fabrica va lucra la capacitate maximă“, a spus pentru ZF Gheorghe Sîrbu, directorul general al fabricii Astra Vagoane Călători.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO