Business Construct

Producătorul de mobilă Sortilemn suspendă timp de o săptămână activitatea fabricii de mobilă din Gherla. O altă fabrică din grupul Sortilemn, Becker România, are 11 angajaţi diagnosticaţi cu Covid-19

Producătorul de mobilă Sortilemn suspendă timp de o...

Autor: Laurentiu Cotu

22.04.2020, 12:00 270

Compania Sortilemn, unul dintre cei mai importanţi furnizori locali ai grupului suedez IKEA, a decis suspendarea timp de o săptămână a activităţii fabricii de mobilă din Gherla „în urma evoluţiilor recente legate de epidemia de coronavirus la nivel local“.

Pe parcursul acestei săptămâni se vor dezinfecta su­prafeţele din zonele de lucru şi din pavilionul administrativ şi se vor instala echipamente su­pli­mentare de dezinfecţie la in­trarea în fabrică, potrivit companiei.

„În urma evoluţiilor re­cente legate de epidemia de coronavirus la nivel local, din dorinţa de a asigura siguranţa şi sănătatea angajaţilor, conduce­rea Sortilemn a decis suspen­da­rea activităţii pentru săptămâ­na 20-26 aprilie, urmând a se revizui oportunitatea reînce­pe­rii activităţii sau continuării sus­pen­dării acesteia, după caz, în funcţie de evoluţiile din zilele ur­mătoare“, a transmis Michael Brandhuber, directorul general al companiei Sortilemn.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO