Business Construct

Producătorul de polistiren Austrotherm, cu afaceri de 24 mil. euro în România: Avem aşteptări de la 2019 ţinând cont de nevoia naţională de termoizolare

Laurenţiu Istrate, directorul general al Austrotherm România:  Preocuparea principală în 2019 este aceea de a atrage atenţia către reducerea costurilor energetice. Criza economică impune găsirea de soluţii pentru reducerea cât mai drastică a costurilor.

Laurenţiu Istrate, directorul general al Austrotherm România: Preocuparea principală în 2019 este aceea de a atrage atenţia către reducerea costurilor energetice. Criza economică impune găsirea de soluţii pentru reducerea cât mai drastică a costurilor.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

22.02.2019, 00:05 348

Compania investeşte 1 milion de euro în retehnologizare.

Producătorul de polistiren Austrotherm, parte a concernului austriac Schmid Industrie Holding, face afaceri de 23,5 milioane de euro în România cu trei fabrici. Cea mai mare parte a producţiei – 95% – rămâne pe piaţa locală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO