Producătorul de ţiglă Depaco vrea 20% cotă de piaţă în nordul şi centrul ţării

14 iun 2018 Autor: Cristina Bellu

Producătorul de ţiglă metalică Depaco, unul dintre principalii jucători din piaţa locală de sisteme pentru acoperişuri, continuă consolidarea businessului şi deschide un centru regional de vânzare în Cluj-Napoca, care va permite o servire mai bună a zonei Ardealului, compania vizând atingerea unei cote de piaţă de 20% în nordul şi centrul ţării în următoarele trei luni, ca rezultat direct al creşterii semnificative a distribuţiei numerice a produselor Wetterbest.  

Primul centru regional Wetterbest a fost deschis în luna aprilie la Timişoara şi face parte din strategia companiei de a-şi desfăşura activitatea în cât mai multe zone din ţară.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.06.2018

 
Cuvinte cheie:
Depaco
, producator
, cota de piata
, cluj napoca
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide