Business Construct

Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda şi-a bugetat afaceri de 30 mil. euro pentru 2023. „În domeniul nostru încă vedem o cerere serioasă de proiecte noi, ceea ce ne face să rămânem destul de optimişti pentru anul în curs“.

Bogdan Bulgaria, managing director ASA CONS pentru regiunea Europa de Est.

Bogdan Bulgaria, managing director ASA CONS pentru regiunea Europa de Est.

Autor: Laurentiu Cotu

07.02.2023, 16:30 108

Producătorul de pre­fa­bricate ASA CONS din Turda, con­struc­torul fabricii de MDF din Oarja, de lângă Piteşti, un pro­iect de 150 mil. euro al concernului turc Yildiz Entegre, estimează pentru 2023 afaceri de aproximativ 30 mil. euro, în scădere faţă de anul trecut, luând în considerare şi faptul că preţurile de vânzare pentru oţelul-beton, cea mai importantă componentă de cost din această industrie, se situează pe un trend uşor descrescător. ASA CONS România a finalizat anul 2022 cu o cifră de afaceri de peste 33 mil. euro, realizând astfel cea mai bună performanţă din istoria companiei. În 2021, producătorul de prefabricate a avut afaceri de 23,3 mil. euro (114,7 mil. lei), potrivit datelor existente pe site-ul Ministerului Finanţelor.

„Vizibilitatea noastră merge undeva până la jumă­tatea acestui an, dar deja avem discuţii preliminare şi pentru proiecte cu execuţia propusă în a doua jumătate a lui 2023. Deşi situaţia economică la nivel mondial şi local nu este cea mai bună, pe domeniul nostru încă vedem o ce­rere serioasă de proiecte noi, ceea ce ne face sa rămâ­nem destul de optimişti şi pentru anul 2023“, a declarat pentru ZF Transilvania Bogdan Bulgaria, managing di­rec­tor ASA CONS pentru regiunea Europa de Est.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO