Business Construct

Prodvinalco ridică un proiect imobiliar de 5 mil. € în centrul Clujului

ANDI DASCĂL, director general al Prodvinalco:
Proiectul va cuprinde 150 de apartamente plus birouri şi
spaţii comerciale şi două niveluri de parcări subterane.

ANDI DASCĂL, director general al Prodvinalco: Proiectul va cuprinde 150 de apartamente plus birouri şi spaţii comerciale şi două niveluri de parcări subterane.

Autor: Andreea Neferu

09.07.2015, 00:06 2243
„Construcţia va fi gata la sfârşitul lui 2016.“
 
Producătorul de băuturi spirtoase Prodvinalco din Cluj, controlat de acţionari români, ridică alături de un alt dezvoltator un ansamblu rezidenţial şi de birouri pe strada Traian din centrul municipiului Cluj-Napoca, investiţia în acest proiect fiind de circa 5 milioane de euro.
 
„Construcţia a început deja şi se va finaliza la sfârşitul anului viitor. Proiectul va cuprinde 150 de apartamente plus birouri şi spaţii comerciale şi două niveluri de parcări subterane“, a spus pentru ZF Andi Dascăl, director general al Prodvinalco.
 
Proiectul va fi compus din cinci clădiri a câte 5-6 etaje, potrivit datelor de pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca. Prodvinalco realizează ansamblul în parteneriat cu dezvoltatorul SDC Imo­biliare, reprezentat de Ştefan Berciu, potrivit datelor de pe site-ul dezvoltatorului. Contribuţia Prodvinalco în cadrul proiectului este terenul. De altfel, compania mai are în plan alte două proiecte imobiliare în Cluj-Napoca, având în vedere că deţine în total trei terenuri cu o suprafaţă totală de 10.000 de metri pătraţi în centrul oraşului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO