Business Construct

Proiect european de 32 mil. lei pentru modernizarea spitalului municipal Clujana din Cluj-Napoca

Proiect european de 32 mil. lei pentru modernizarea...

Autor: Laurentiu Cotu

07.01.2016, 16:57 627

Spitalul clinic municipal Clujana, aflat în subordinea primăriei Cluj-Napoca, derulează un proiect european de peste 32 mil. lei (7 mil. euro) pentru modernizarea ambulatoriului şi dotarea acestuia cu echipamente medicale noi.

Proiectul ’’Modernizarea şi echiparea ambulatoriului din cadrul spitalului clinic municipal Cluj-Napoca, în vederea îmbunătăţirii calităţii infrastructurii serviciilor de asistenţă medicală” este finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 3 – Îmbunătăţirea infrastructurii sociale, Domeniu major de intervenţie 3 - Reabilitarea/modernizarea/echiparea infrastructurilor de sănătate.

”Dorim extinderea programului compartimentului de primire a urgenţelor din cadrul spitalului municipal, pentru a funcţiona 24 din 24 ore, după o suplimentare cu 69 de persoane a personalului angajat. În ceea ce priveşte proiectul european derulat, acesta a fost finalizat în proporţie de 90% pe partea de modernizări şi dotări cu echipamente medicale”, a declarat Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO