Business Construct

Radu Ouatu, proprietarul firmei de construcţii Apolodor: N-am auzit să fie pregătit niciun proiect public

Radu Ouatu, proprietarul firmei de construcţii Apolodor:...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

29.01.2019, 00:07 2912

Radu Ouatu, proprietarul firmei de construcţii Apolo­dor Com Impex, este sceptic cu privire la evoluţia sec­to­rului în care activează pe parcursul anului 2019, spunând că lipsa pro­iectelor publice ar putea trimite construcţiile în instabilitate.

„Piaţa construcţiilor poate fi imprevizibilă. Va evolua probabil bine până la jumătatea anului. Mai încolo, dacă investiţiile se diminuează, Dumnezeu cu mila! Niciun pro­iect public n-am auzit să fie pregătit“, spune Radu Ouatu, directorul general şi proprietarul Apolodor Com Impex, de profesie inginer.

Compania Apolodor Com Impex, aflată acum în perioada de observaţie după insolvenţă, şi-a majorat în 2018 afacerile cu 30%, ajungând de la 57 de milioane de lei la 74 de milioane de lei. Apolodor Com Impex a intrat în insol­venţă în 2015, iar acum se află în perioada de obser­vaţie, desfăşurându-şi activităţile în mod normal.

Compania face parte dintr-un grup de mai multe firme, alături de Apolodor Grup Construct, Apolodor Demolări, Central Construcţii şi Demolări.

Împreună, cele patru companii au avut în 2017 afaceri de 83,2 mil. lei, în scădere cu circa 14% faţă de 2016, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO