Business Construct

Un nou record pe piaţa de birouri: israelienii de la AFI Europe plătesc peste 300 mil. euro către sud-africanii de la NEPI Rockcastle pentru portofoliul de birouri. Mai mult, este pentru prima dată când un fond de investiţii marchează un exit de pe piaţa de birouri

Un nou record pe piaţa de birouri: israelienii de la AFI...

Autor: Bogdan Alecu

17.12.2019, 00:05 875

♦ AFI Europe a achiziţionat portofoliul de birouri al NEPI-Rockcastle în cea mai mare tranzacţie de birouri de pe piaţa locală.

AFI Europe şi NEPI Rockcastle au semnat vânzarea portofoliului de birouri din România al fondului sud-african, într-o tranzacţie de peste 300 mil. euro, potrivit datelor companiei.

Portofoliul achiziţionat este format din 4 proiecte de birouri Clasa A, cu un total de 8 clădiri de birouri situate în Bucureşti şi Timişoara, cu o suprafaţă totală închiriabilă de 118.500 mp – proiectul Floreasca Business Park, situat pe Calea Floreasca 169, Bucureşti, clădirea The Lakeview, situată pe str. Barbu Văcărescu 301-311, Bucureşti, clădirea Aviatorilor 8, situată pe Bd. Aviatorilor 8A, Bucureşti şi Timişoara City Business Center.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO