Business Construct

Retailerul MAM Bricolaj a preluat integral, cu aproape 1 mil. lei, Geomam Pal Group, o firmă care produce panouri pentru construcţii

Retailerul MAM Bricolaj a preluat integral, cu aproape 1...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

17.12.2020, 12:16 356

Retailerul de materiale de construcţii MAM Bricolaj, deţinut de familia Găvan, a cumpărat 50% din acţiunile companiei Geomam Pal Group, în schimbul sumei de 825.000 de lei. Cristian Găvan, proprietarul MAM Bricolaj, avea deja 50% din acţiunile Geomam Pal Group, însă acum a cumpărat şi cealaltă jumătate, care îi aparţinea lui George Nedelea, potrivit datelor de pe platforma Confidas.ro.

„Prin această preluare, MAM Bricolaj urmăreşte să consolideze poziţia pe care o ocupă în piaţă şi, în egală măsură, să aducă creşterea pe care acţionarii o aşteaptă. Geomam Pal Group este o companie profitabilă, care activează în domeniul prelucrării panourilor din pal şi mdf. Astfel, MAM Bricolaj devine grup de firme. Odată cu această preluare, numărul total al angajaţilor ajunge la 102. MAM Bricolaj are în prezent 75 angajaţi”, se arată într-un comunicat de presă.

Geomam Pal Group are activitate în producţia de panouri pentru construcţii şi a avut în 2019 o cifră de afaceri de 3,6 milioane de lei şi profit de 240.000 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO