Business Construct

Retailerul scandinav de mobilă JYSK deschide două magazine, în Bucureşti şi Timişoara, şi ajunge la 84 de unităţi în România. ”Ne este din ce în ce mai greu să găsim spaţii potrivite conceptului nostru, mai ales în oraşe mari”

Retailerul scandinav de mobilă JYSK deschide două...

Autor: Roxana Rosu

17.02.2020, 10:20 334

JYSK România, retailerul scandinav de mobilier şi decoraţiuni pentru casă, inaugurează două magazine noi, în Bucureşti şi Timişoara, şi ajunge la o reţea de 84 de unităţi pe piaţa locală, compania vizând extinderea la 150 de unităţi în România în următorii ani. 

“Planurile noastre de expansiune nu se opresc aici. Tinta noastra este să avem 150 de magazine în România, să fim prezenţi în toate oraşele cu peste 20.000 de locuitori. Ne dorim să deschidem cât mai multe magazine într-un timp cât mai scurt, din păcate însă stocul de spaţii de retail disponibile este insuficient. Pentru magazinele noastre căutăm spaţii moderne, de aproximativ 1350 mp, dar ne este din ce în ce mai greu să găsim spaţii potrivite conceptului nostru, mai ales în oraşe mari, precum Bucureşti şi Timişoara. Este un motiv în plus pentru care ne bucurăm că inaugurăm în aceeaşi zi două magazine în două oraşe mari”, spune Hristu Geoge, Development Manager JYSK România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO