Business Construct

Reynaers Aluminium România, sub­sidiara locală a producătorului bel­gian de tâmplărie de aluminiu, şi-a bugetat o creştere de minim 10% a afacerilor în 2022 şi vrea să deschidă două showroom-uri

Reynaers Aluminium România, sub­sidiara locală a...

Autor: Roxana Rosu

25.01.2022, 12:08 128

Reynaers Aluminium România, sub­sidiara locală a producătorului bel­gian de tâmplărie de aluminiu, şi-a bugetat o creştere de minim 10% a afacerilor în 2022, susţinută de proiectele planificate, dar şi de expansiunea la nivel regional prin deschiderea a 3 noi showroom-uri anul trecut.

Compania a inaugurat în 2021 trei noi locaţii în Cluj Napoca, Timişoara şi Iaşi, ca parte din strategia de dezvoltare a companiei pe piaţa locală şi dezvoltarea gamei de produse.

Cu 40 de angajaţi în România, Reynaers a avut o cifră de afaceri de aproape 11 mil. de euro în 2021. Compania este prezentă în România din 2006.

„2021 a fost încă un an dominat de incertitudine şi continuă schimbare şi adaptare. Evoluţia pandemiei şi apariţia efectelor economice provocate de această situaţie la nivel global ne-au determinat să ne adaptăm constant strategia de funcţionare pentru a putea depăşi situaţiile apărute. Cu toate acestea, 2021 a însemnat pentru noi şi dezvoltare pe toate planurile. În ciuda efectelor cauzate de criza sanitară, piaţa a fost mai dinamică şi ne-am bucurat de o serie de noi proiecte, aflate încă în desfăşurare. Pentru 2022, avem în plan continuarea dezvoltării strategice şi suntem încrezători că din a doua jumătate a anului lucrurile se vor aşeza într-o direcţie favorabilă în piaţă” a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO