Business Construct

Rezultate: General Beton, plus de 18% al vanzarilor

23.09.2008, 14:19 81

Producatorul de betoane General Beton din Timisoara estimeaza pentru acest an o crestere de 15-18% a afacerilor, la circa 40 de milioane de euro, de la nivelul de 34 de milioane de euro raportat in 2007, prognoza bazandu-se pe proiectele rezidentiale si de infrastructura.
General Beton, parte a grupului italian Tonon, a programat in acest an investitii de 14 milioane de euro, fondurile urmand sa fie alocate constructiei a sase statii de betoane, in Bucuresti si in tara, a declarat Claudiu Toni, directorul de vanzari al companiei.
"La sfarsitul anului vom avea 14 statii de betoane, cu capacitati de productie situate intre 90 si 160 de metri cubi pe ora", a afirmat Toni. Firma produce si comercializeaza betoane, atat clasice, cat si speciale, ultimele fiind produse brevetate ale General Beton. Reprezentantul companiei estimeaza ca piata de profil se va dubla pana in 2011-2012, comparativ cu 2007, in special datorita proiectelor rezidentiale, dar si celor de infrastructura.
Printre cei mai importanti competitori ai General Beton se numara subsidiarele din Romania ale celor trei mai grupuri producatoare de materiale de constructii, Lafarge (Franta), Holcim (Elvetia) si HeidelbergCement (Germania).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO