Robert Miklo, Colliers International: În următoarele 12-18 luni, vom vedea noi tranzacţii cu birouri în Bucureşti

29 mar 2018 Autor: Alina-Elena VasiliuBirourile vor fi liderul tranzacţiilor imobiliare în următorul an şi jumătate în Capitala şi vor lăsa în urma centrele comerciale şi spatiile industriale.

"Cred ca în următoarele 12-18 luni, vom vedea un avânt pe partea de birouri în Bucureşti. Sectorul office va fi liderul, vom vedea noi intrari şi noi tranzacţii, mai multe decât cu centre comerciale sau spatii industriale", a spus Robert Miklo, director investment services în cadrul companiei de consultanta imobiliara Colliers International. El a fost prezent la conferinţa SEE Property Forum 2018.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, birouri
, tranzactii
, international
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide