Antreprenori locali

Romeo Dunca: Am ajuns să încasăm de la client şi la 100 de zile

3 iul 2017 Autor: Mirabela Tiron

Vezi galeria foto Romeo Dunca, acţionar al Dunca Expediţii: Rezistăm în piaţă, este greu în continuare, sub asediul guvernanţilor fără coloană verticală, sub legile proaste, dar cuvântul de ordine a devenit rezistăm

Romeo Dunca, acţionar al Dunca Expediţii, unul din cei  mai mari transportatori de pe piaţă, cu afaceri de 36 de milioane de euro, spune că termenele la care clienţii fac plata au ajuns şi la 100 de zile, dar compania şi-a asigurat “puntea” între momentul încasării banilor de la clienţi şi cel al realizării plăţii către furnizori prin contractarea unui credit de un milion de euro de la Raiffeisen.

„Clienţii au ajuns să facă plata tot mai târziu, chiar şi la 100 de zile în acest sector, în timp ce la furnizori noi trebuie să facem mai repede plata. Am luat creditul de un milion de euro de la bancă pentru a ne susţine activitatea, astfel putem aştepta termene mai mari la plata de la clienţi”, a spus pentru ZF Romeo Dunca.

Hotărârea companiei de a contracta o facilitate de credit de la banca Raiffeisen, sub forma unei descoperiri de card,  pentru finanţarea activităţii curente a fost făcută publică încă de la început de an în Monitorul Oficial.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.07.2017

 
Cuvinte cheie:
clienti
, plati
, companie
, credit
, crestere
, piata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide