Business Construct

Se conturează un nou pol rezidenţial în proximitatea Petrom City: Redport Capital mai cumpără 10.800 mp în zona Străuleşti/Coralilor

Se conturează un nou pol rezidenţial în proximitatea...

Autor: Bogdan Alecu

23.01.2023, 21:40 525

Zona Petrom City s-a transformat treptat într-un nou pol pentru dezvoltatorii de rezidenţial, dar infrastructura din acea zonă este neschimbată de ani de zile.

Redport Capital, unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori rezi­denţiali autohtoni activi în zona de nord a Bucureştiului, a achiziţionat 10.800 de metri pătraţi de teren şi 4.700 de metri pătraţi de depozite într-o tranzacţie cu o valoare de 3,2 milioane de euro, vânzătorul fiind reprezentat de Havi Logistics, una dintre cele mai mari companii de transport şi logistică de pe plan local.

Terenul şi depozitele aferente sunt amplasate în imediata vecinăta­te a The Level Apartments, proiect rezidenţial premium dezvoltat de Redport Capital în nordul Bucu­reştiului, în zona Petrom City. Cele 130 de apartamente din faza a doua a proiectului au fost finalizate recent şi sunt în curs de livrare, fiind vândute în procent de aproximativ 95%. În total, The Level Apartments a însu­mat 175 de apartamente în urma u­nor investiţii de 16 milioane de euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO