Business Construct

Se prefigurează un nou lider în construcţii: italienii de la Astaldi s-au apropiat de 1 mld. lei cifră de afaceri, după o dublare a businessului în 2019. Constructorul are peste 1.000 de angajaţi

Se prefigurează un nou lider în construcţii: italienii...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.07.2020, 16:45 447

♦ Astaldi lucrează, printre altele, la construirea metroului din Drumul Taberei, magistrala 5 de metrou, Râul Doamnei – Eroilor 2, în asociere cu spaniolii de la FCC Construction.

Compania italiană Astaldi, care lucrează la metroul din Drumul Taberei, şi-a dublat cifra de afaceri din România în 2019 şi s-a apropiat vertiginos de pragul de 1 miliard de lei, după cum arată datele de pe site-ul Ministerului de Finanţe. Cu un rezultat de 985 de milioane de lei, Astaldi se prefigurează ca un nou lider pe piaţa locală a constructorilor, după ce Bog’art, liderul de anul trecut, şi-a redus businessul până la 621 mil. lei. Totuşi, mai există câteva companii din top zece care încă nu şi-au publicat bilanţurile la Ministerul de Finanţe.

Anul trecut, Astaldi a lucrat cu peste 1.000 de angajaţi, un număr record, iar profitul obţinut a fost de 53,1 milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO