Business Construct

Şeful autostrăzilor: În 2017 vom da în folosinţă 90 de kilometri de autostradă

Şeful autostrăzilor: În 2017 vom da în folosinţă 90...

Autor: Mediafax

30.03.2017, 00:05 2633
Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ştefan Ioniţă, a anunţat ieri că în 2017 vor intra în circulaţie 90 de kilometri de autostradă noi, anticipând şi o accelerare a absorbţiei de fonduri europene pentru infrastructură.
 
„Ne-am propus pentru acest an să dăm în folosinţă 90 de kilometri de autostradă. Am început cu cei 15 kilo­metri ai Lotului 2 de pe Lugoj-Deva şi vom continua cu cei 3,3 kilometri de la intrarea în Bucureşti (sectorul Moara Vlăsiei - şos. Petricani, de pe Bucureşti-Ploieşti - n. red.), apoi Loturile 3 şi 4 de pe Jugoj-Deva, respectiv Loturile 3 şi 4 de pe Sebeş-Turda“, a spus Ştefan Ioniţă, în dechiderea conferinţei „Transporturi şi infrastructură“, organizată de revista Capital. Oficialul de la CNAIR a amintit şi de variantele ocolitoare („în total, 45 de kilometri“), dar şi de reabilitarea de drumuri naţionale („sunt 275 de kilometri pe care îi vom recepţiona în acest an“).
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO