Business Construct

Sibiu: Investiţie de 3 mil. lei pentru reabilitarea a trei străzi

Sibiu: Investiţie de 3 mil. lei pentru reabilitarea a...

Autor: Laurentiu Cotu

08.04.2014, 17:50 55

Primăria Sibiu a semnat contractul de reabilitare a străzilor Arad, Kiev şi Deva din cartierul Terezian  cu asocierea dintre companiile sibiene Construcţii SA şi Sinecon, investiţia ridicându-se la aproape 3,3 mil. lei (730.000 de euro). Lucările de execuţie presupun înlocuirea reţelelor de apă, de canalizare menajeră şi a celei de canal pluvial. Contractul prevede şi refacerea carosabilului, a trotuarelor şi a spaţiilor verzi. Termenul de execuţie stabilit în contract pentru execuţia acestor lucrări este de 12 luni, iar garanţia oferită de constructor pentru lucrările efectuate este de cinci ani.

Compania Construcţii SA a realizat în 2012 o cifră de afaceri de 37 mil. lei (8,3 mil. euro), cu un număr mediu de 220 de angajaţi, iar Sinecom a avut o cifră de afaceri de 52,6 mil. lei (aproximativ 12 mil. euro) şi 123 de angajaţi, potrivit site-ului  Ministerului Finanţelor Publice.

Companiile Construcţii SA şi Sinecon au câştigat recent cu primăria Sibiu şi contractul de lucrări pentru pachetul de străzi din zona Calea Poplăcii şi Centru Guşteriţa, valoarea lucrărilor fiind de aproximativ 6 mil lei (peste 1,3 mil. euro), iar în asociere cu firma germană Geiger Transilvania au mai câştigat încă un contract în valoare de 4,6 mil. lei (1 mil. euro), pentru lucrările de reparaţii capitale la viaductul Vasile Aaron, tot din Sibiu.

 
 


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO