Business Construct

Siceram Sighişoara, un producător de cărămizi, estimează că şi-a dublat profitul în 2019 şi şi-a majorat afacerile cu 25%, depăşind 100 mil. lei

Siceram Sighişoara, un producător de cărămizi,...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.01.2020, 00:05 518

Nicolae Neag, director comercial Siceram: Nu ne-am angajat în noi investiţii, deoarece suntem în contextul tranzacţiei cu Leier, care încă nu a primit avizul Consiliului Concurenţei.

Siceram Sighişoara, producătorul de cărămizi a cărui achiziţie de către austriecii de la Leier a fost anunţată la sfârşitul lui 2019, estimează că şi-a majorat afacerile cu aproximativ 25% anul trecut, ceea ce duce rezultatul la 108 milioane de lei, potrivit calculelor ZF.

„Anul 2019 a fost unul foarte bun şi probabil, după ce vom încheia calculele, vom constata că ne-am dublat profitul. Cred însă că 2020 va fi mai slab decât 2019, deoarece există acum în piaţa materialelor de construcţii stocuri care nu existau la începutul anului trecut“, spune Nicolae Neag, directorul comercial al Siceram Sighişoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO