Business Construct

Side Grup Bucureşti, distribuitor de produse pentru curăţenie şi igienă, a închiriat 1.500 mp în cadrul parcului logistic Incity Logistic Bacău, dezvoltat de compania Dedeman

Side Grup Bucureşti, distribuitor de produse pentru...

Autor: Roxana Rosu

08.05.2023, 10:10 509

Side Grup Bucureşti, distribuitor de produse pentru curăţenie şi igienă, a închiriat 1.500 mp în cadrul parcului logistic Incity Logistic Bacău, dezvoltat de compania Dedeman.

“Ne bucurăm să avem în calitate de chiriaş în noul nostru depozit logistic pe Side Grup, o companie antreprenorială românească în plină ascensiune. De asemenea, suntem încântaţi că putem contribui la dezvoltarea oraşului Bacău cu noi investiţii ce vor susţine creşterea economică locală pe termen mediu şi lung”, au declarat reprezentantii Dedeman într-un comunicat.

Compania de consultanţă imobiliară JLL România a consiliat Side Grup în derularea procesului de închiriere.

Side Grup a fost înfiinţată în 2003 şi se ocupă cu distribuţia de produse destinate aplicaţiilor profesionale de igienă, curăţenie şi menaj pentru segmentele HoReCa, retail şi industrial.  

Compania are un spaţiu de depozitare de 17.000 mp şi deţine un portofoliu de peste 4000 de produse, atât mărci proprii, cât şi private. Societatea are circa 240 de angajaţi şi a înregistrat în 2021 o cifră de afaceri de peste 35 milioane euro.

”Side Grup a împlinit anul acesta 20 de ani de activitate. În aceşti ani, am avut oportunitatea de a dezvolta o gamă variată de produse şi servicii destinate clienţilor noştri din segmentele HoReCa, retail şi industrial. Am parcurs un drum frumos şi plin de provocări, care ne-a făcut să devenim unul dintre liderii de piaţă în domeniul curăţeniei şi igienei”, declarat Vincze Alexandru, Director General Side Grup.

Proiectul industrial InCity Bacau este în curs de dezvoltare şi va avea în final 24.900 mp de spaţii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO