Business Construct

Skanska închiriază 800 mp în Green Court unei firme de software pentru smartphone-uri

Skanska închiriază 800 mp în Green Court unei firme de...

Autor: Bogdan Alecu

24.08.2016, 11:56 799

T-Me Studios, dezvoltator de aplicaţii mobile pe nişa de personalizare şi gaming, este noul chiriaş al clădirii C din Green Court Bucharest, primul proiect de birouri realizat de către Skanska în România. Noul spaţiu de birouri al celor de la T-Me Studios are o suprafaţă de 802,22 mp, iar chiriaşii se vor muta în clădirea C în luna octombrie 2016.

„Ca o companie internaţională, tânără şi cu planuri mari de viitor, căutăm mereu să îmbunătăţim lifestyle-ul la birou al angajaţilor noştri şi ne uităm spre HQ-urile inovatoare din Vest pentru idei în acest sens. De aceea ne-am bucurat să batem palma cu Skanska, un partener care ne împărtăşeşte valorile şi spiritul vizionar. în acest spaţiu nou ştim că vom putea implementa idei creţe de relaxare şi distracţie care au fost validate de companii ca Google sau Facebook ca fiind premisa unui mediu de lucru motivaţional. Suntem siguri că vom putea amenaja aici un loc al nostru, personalizat, unde să vrem cu toţii să ne întâlnim zi de zi”, a declarat Ioanina Pavel, PR Manager T-Me Studios.

 „Atât noi, cât şi T-Me Studios punem accent pe calitate şi inovaţie. Noul parteneteriat rezultat ca urmare a relocării sediului central T-Me Studios din Bucureşti în clădirea C a complexului Green Court Bucharest are la bază nevoia unui spaţiu modern, care să favorizeze productivitatea şi wellbeing-ul specialiştilor T-Me Studios, iar complexul Green Court Bucharest răspunde pe deplin acestor cerinţe. De altfel,  prin conceptul Workplaces by Skanska, zonele de relaxare şi interacţiune, tehnologiile green şi facilităţile proiectului sunt gândite şi integrate astfel încât timpul petrecut la birou să poată fi eficient şi fun”, a declarat Aurelia Luca, Country Director Skanska Property România.

Green Court Bucharest este un complex de birouri de clasă A care oferă spaţii de birouri, cu o suprafaţă totală de închiriere de 52.000 mp.

Clădirea de birouri C din cadrul Green Court Bucharest asigură un spaţiu de închiriere de aproximativ 16.300 mp, are 12 etaje la suprafaţă şi o parcare de trei etaje la subsolul clădirii, care pune la dispoziţia locatarilor 242 locuri de parcare. Ultimul corp de birouri al proiectului a fost finalizat pe 1 iunie 2016.

Proiectul Green Court Bucharest a fost dezvoltat utilizând tehnologii ecologice şi soluţii sustenabile, printre ele numărându-se faţada eficientă energetic care reduce transferul termic solar, o rată de circulare a aerului proaspăt sporită pentru un mediu de lucru sănătos, sisteme de iluminat eficiente din punct de vedere energetic dotate cu senzori de mişcare şi intensitate, dar şi staţii de alimentare pentru maşinile electrice. Proiectul va beneficia de certificare LEED Gold şi oferă chiriaşilor săi un confort sporit, fiind unul dintre cele mai eficiente şi flexibile spaţii de lucru din Bucureşti, ce beneficiază de standarde de calitate excelente.  întregul complex de birouri Green Court Bucharest se înscrie în conceptul ”Workplaces by Skanska”, o inovaţie Skanska lansată şi utilizată la nivel global din 2013. Conceptul se bazează pe patru principii de dezvoltare sustenabilă: mediul de lucru, localizarea, profitabilitatea chiriaşilor şi construcţiile verzi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO