Business Construct

Standardul IMMUNE, iniţiat anul trecut de dezvoltatorul român Genesis Property, a intrat pe piaţa rezidenţială: One Palace Place din Londra este prima clădire de apartamente care primeşte certificarea

Standardul IMMUNE, iniţiat anul trecut de dezvoltatorul...

Autor: Roxana Rosu

14.10.2021, 12:03 197

One Palace Place, o clădire rezidenţială de lux din Londra, administrată de Navana Property Group, este primul complex de locuinţe care primeşte certificarea IMMUNE Building Standard, lansat anul trecut la iniţiativa companiei româneşti Genesis Property, cu scopul de a combate efectele pandemiei Covid-19.

„Facem acum încă un pas important în călătoria noastră care a început în aprilie 2020, la scurt timp după izbucnirea pandemiei, când am dezvoltat IMMUNE Building Standard™ ca un proiect de referinţă pentru clădirile sănătoase ale viitorului. Am parcurs un drum lung de atunci şi am valorificat expertiza relevantă dobândită în crearea unor medii construite mai sănătoase în care oamenii îşi petrec cea mai mare parte a timpului, fie acasă, fie la locul de muncă. Experienţa noastră cu acest standard inovator şi abordarea vizionară a Navana au condus la prima clădire rezidenţială certificată IMMUNE™ din lume, deschizând calea pentru casele noastre post-pandemice”, a spus Liviu Tudor, fondator al Genesis Property şi preşedinte al European Property Federation.

One Palace Place dispune de 35 de apartamente private, concierge disponibil 24/7 pentru rezidenţi, alături de o sală de teatru cu 312 locuri, un studio cu 120 de locuri, precum şi un restaurant şi un bar deschis publicului larg.

Standardul IMMUNE a fost acordat până acum mai multor clădiri de birouri şi spaţii industriale, acesta fiind prima certificare în zona rezidenţială. Obţinerea ei a presupus implementarea majorităţii celor 135 de măsuri incluse în IMMUNE™ Assessment Scoring Index, un instrument de evaluare dezvoltat de Genesis Property, membru al European Property Federation şi dezvoltator de birouri de clasa A.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO