Business Construct

Standardul IMMUNE, lansat de dezvoltatorul Genesis Property, se extinde şi la instituţiile de învăţământ: St. Catherine's British School din Atena este prima şcoală care primeşte certificarea

Standardul IMMUNE, lansat de dezvoltatorul Genesis...

Autor: Cristina Bellu

03.08.2022, 11:10 51

St. Catherine's British School, o şcoală internaţională situată în nordul Atenei, Grecia, este prima instituţie de învăţământ care primeşte certificarea IMMUNE Building Standard™, lansată de dezvoltatorul Genesis Property pentru a atenua efectele pandemiei de Covid-19.

Şcoala a obţinut eticheta IMMUNE™ - Resilient, echivalentul a 5 stele din 5, în urma implementării majorităţii măsurilor incluse în IMMUNE™ Assessment Scoring Index, un instrument de evaluare dezvoltat de companie.

Înfiinţată în 1956, în incinta Ambasadei Marii Britanii din Atena, St. Catherine's British School găzduieşte în prezent peste 1.300 de elevi, cu vârste cuprinse între 3 şi 18 ani, de 54 de naţionalităţi. Şcoala este membru executiv al COBIS (Council of British International Schools), şi este acreditată HMC (Head) şi IBO World School (International Baccalaureate).

IMMUNE™ are la bază o investiţie practică în Healthy by Design System (HbDS), care încorporează o reţea de senzori specializaţi care măsoară parametrii mediului interior, cum ar fi aerul, umiditatea, temperatura sau nivelul de CO2. Datele privind performanţa clădirii sunt colectate în timp real, permiţând operatorului clădirii să verifice şi să ajusteze starea clădirii la un nivel de performanţă sustenabil, oferind ocupanţilor spaţiul şi încrederea necesară pentru o experienţă de viaţă sănătoasă. 

Genesis Property este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de birouri de clasa A din România, cu un portofoliu de peste 150.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri de clasa A, deţinuţi sau administraţi, în clădirile Novo Park şi West Gate Business District din Bucureşti. Printre chiriaşi se numără HP, Accenture, Societe Generale, Citibank, Ericsson, Garanti BBVA, Infineon, Luxoft, Yokogawa, Siemens şi Alpha Bank, companii unde lucrează peste 20.000 de angajaţi. 

Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studenţesc privat din România, West Gate Studios, şi al unităţii de cazare de 4 stele Studio One Accommodation Suites.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO