Strabag construieşte fabrica de cutii de viteze a Daimler din Sebeş

27 iul 2015 Autor: Andreea Neferu

Grupul austriac Strabag, care a lucrat pentru proiecte precum autostrada Deva - Orăştie sau cea mai înaltă clădire de birouri din Bucureşti, Sky Tower, este constructorul fa­bri­cii de cutii de viteze din Sebeş (judeţul Alba) a grupului ger­man Daimler, o investiţie totală de 300 de milioane de euro care va fi finalizată în acest an.
 
Acesta este unul dintre cele mai mari contracte pe zona in­dus­trială câştigate de grupul aus­triac în ultimii ani, în condi­ţiile în care sectorul public este cel mai important client al Str­abag.
 
 „Pe partea de construcţii civile şi industriale, principalele proiecte la care lucrăm în prezent sunt birourile Oregon Park, fabrica de cutii de viteze Daimler, laserul de la Măgurele ELI-NP sau Catedrala Mân­tuirii Neamului“, a spus pentru ZF Johann Pölzl, manager pe segmentul de construcţii civile şi industriale în cadrul Strabag România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.07.2015

 
Cuvinte cheie:
daimler
, sebes
, fabrica
, construire
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide