Business Construct

Suceveanul care şi-a făcut autostradă: Eu răspund dacă nu plătesc taxe. Cine răspunde că de 30 de ani nu avem un metru de autostradă în Moldova?

Ştefan Mandachi, CEO-ul şi proprietarul Strong MND Corporation:

„Dacă un singur angajat dintre cei pe care îi am nu îşi încasează salariul, cine răspunde? Eu. Dacă pe data de 25 ale lunii compania mea nu achită integral şi milimetric impozitele, cine răspunde? Tot eu. Dar dacă de 30 de ani nu avem un centimetru de autostradă în Moldova, răspunde cineva? ”

Ştefan Mandachi, CEO-ul şi proprietarul Strong MND Corporation: „Dacă un singur angajat dintre cei pe care îi am nu îşi încasează salariul, cine răspunde? Eu. Dacă pe data de 25 ale lunii compania mea nu achită integral şi milimetric impozitele, cine răspunde? Tot eu. Dar dacă de 30 de ani nu avem un centimetru de autostradă în Moldova, răspunde cineva? ”

Autor: Ioana Matei

06.03.2019, 00:05 3618

Ştefan Mandachi, antreprenorul devenit cunoscut în mediile online ieri drept „suceveanul care şi-a construit metrul de autostradă“, este de profesie avocat şi a pus bazele lanţului de restaurante Spartan, cu afaceri de peste 10 milioane de euro anual.

„Nu fac politică, nu sunt activist, nu fac parte din nicio organizaţie sau mişcare. Sunt român, sunt născut în Suceava şi sunt ţăran de la Sfântul Ilie cu accent moldovenesc“, se autodescrie Ştefan Mandachi, antreprenorul sucevean care a uimit ieri internetul, în videoclipul în care subliniază necesitatea construcţiei de autostrăzi în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO