Business Construct

Suedezii de la WIP Industries, furnizori pentru Ikea, au ajuns la final cu fabrica de componente pentru industria mobilei din Câmpia Turzii

Potrivit unor postări de pe reţeaua de socializare Facebook, în construcţia fabricii a fost implicată compania Mamut Invest din Satu Mare, care a lucrat alături de firma Deifco din Cluj.

Potrivit unor postări de pe reţeaua de socializare Facebook, în construcţia fabricii a fost implicată compania Mamut Invest din Satu Mare, care a lucrat alături de firma Deifco din Cluj.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

24.04.2023, 19:00 2862

Ziarul Financiar a scris în 2021 că WIP Industries derulează pe piaţa locală o investiţie de 35,9 milioane de euro, sumă din care 17,9 milioane de euro reprezintă ajutor de stat, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe de la acel moment.

WIP Industries, un furnizor de componente pentru industria mobilei, a finalizat şi a dat în funcţiune fabrica de la Câmpia Turzii, judeţul Cluj, în care a investit peste 35 de milioane de euro. Reprezentanţii companiei nu au răspuns solicitării ZF referitoare la această investiţie şi la planurile de dez­voltare mai departe.

Potrivit unor postări de pe reţeaua de socializare Facebook, în construcţia fa­bricii a fost implicată compania Ma­mut Invest din Satu Mare, care a lucrat alături de firma Deifco din Cluj. Ziarul Financiar a scris în 2021 că WIP Indus­tries derulează pe piaţa locală o investi­ţie de 35,9 milioane de euro, su­mă din care 17,9 milioane de euro repre­zintă a­ju­tor de stat, potrivit datelor de la Minis­terul de Finanţe de la acel mo­ment. Pro­iectul a presupus crearea a cir­ca 200 de locuri de muncă, însă, potrivit datelor din presa locală, fabrica a ajuns să anga­jeze în prezent peste 250 de oameni.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO