Business Construct

Ţepeş, Bilka: Nu văd un boom în piaţa de acoperişuri în următorii ani, dar va exista o creştere sănătoasă

Horaţiu Ţepeş

Horaţiu Ţepeş

Autor: Ioan Dornescu

02.07.2015, 00:05 261
O afacere tânără pornită în Braşov de un antreprenor hotărât să se bată cu multinaţionalele, Horaţiu Ţepeş, a prosperat în perioada crizei, scrie revista Business Construct în edi­ţia care a apărut în luna iunie într-un material dedicat oamenilor de afaceri locali din industria materialelor de construcţii. În aceste condiţii, motivele pentru care  proprietarul Bilka Steel nu îşi doreşte apariţia unui nou boom sunt mai lesne de înţeles.
 
„În 2008 eram la început şi nu ştiam ce este criza. Am simţit criza abia în ianuarie-februarie 2009,  când în piaţă a început un haos. A început bătălia preţului cel mai mic, aveam probleme cu recuperarea banilor din piaţă şi aveam şi de plătit utilaje de producţie comandate în 2008. Atunci a fost momentul în care am înţeles că trebuie să avem o altă abordare, ne-am pus pe hârtie strategia, ne-am uitat la ce făceau companiile din Vest şi mai puţin la concurenţa de pe plan local“, afirmă Horaţiu Ţepeş, proprietarul producătorului braşovean de ţiglă metalică Bilka Steel.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO