Tranzacţia prin care olandezii de la Akzo Nobel vor să preia producătorul de vopsele Fabryo a ajuns pe masa Concurenţei

10 aug 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Tranzacţia prin care producătorul olandez de lacuri şi vopsele Akzo Nobel cum­pără producătorul Fabryo Corpo­ra­tion de la fondul de investiţii suedez Oresa Ventures este analizată de Consiliul Concurenţei.

„Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care companiile Nobel Coatings International B.V şi Panter B.V., mem­bre ale grupului Akzo Nobel (Olanda), preiau Fabryo Corpo­ra­tion SRL“, se arată într-un comunicat al instituţiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.08.2018

 
Cuvinte cheie:
Akzo
, producator
, nobel
, vopsele
, tranzactie
, preluare
, concurenta
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide