Business Construct

#trebuiesarepornimeconomia. Mihail Ştefan, şeful Asociaţiei Producătorilor de Polistiren: Nu avem probleme cu aprovizionarea, producţia nu a avut de suferit

Mihail Ştefan, ROMEPS: Trebuie găsit un echilibru între măsurile stării de urgenţă şi activitatea tuturor operatorilor economici.

Mihail Ştefan, ROMEPS: Trebuie găsit un echilibru între măsurile stării de urgenţă şi activitatea tuturor operatorilor economici.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.04.2020, 00:05 1632

♦ Pe piaţa locală de polistiren sunt prezenţi aproximativ 25 de producători, industria totalizând astfel 800 de angajaţi.

Piaţa producătoare de polistiren pentru cons­trucţii se menţine stabilă în contextul pan­demiei de COVID-19, angajaţii nefiind încă afectaţi şi nici furnizarea neîntâmpinând pro­bleme.

„Până în momentul de faţă, industria polis­tirenului nu are probleme în apro­vi­zio­na­rea şantierelor cu material ter­moizolant, toţi membrii ROMEPS funcţionează în con­di­ţii de siguranţă, respectând prevederile le­gale, iar producţia nu a avut de suferit, în măsura în care activitatea este operaţional ges­tionată de un grup relativ mic de oa­meni“, spune Mihail Ştefan, directorul exe­cutiv al Asociaţiei Producătorilor de Polis­tiren Expandat din România (ROMEPS).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO