Business Construct

Turcii de la Kastamonu au bugetat afaceri de 163 mil. euro pentru fabrica de prelucrare a lemnului din Reghin

Turcii de la Kastamonu au bugetat afaceri de 163 mil....

Autor: Laurentiu Cotu

23.01.2019, 00:05 1283

Kastamonu România (fosta Pro­lemn), controlată de firma Kastamonu Entegre, unul dintre cei mai importanţi jucători din domeniul prelucrării lemnului din Turcia, mizează în acest an pe o cifră de afaceri de 163 mil. euro, mai mult cu 8% faţă de anul trecut, când afacerile companiei au ajuns la 151 mil. euro.

„Principalul factor pe care se bazează estimarea noastră este creşterea capacităţii de melaminare prin instalarea în 2018 a celei de-a treia linii. Acest lucru va duce automat şi la creşterea ponderii produselor cu valoare adăugată în cantitatea totală comercializată, precum şi la o mai mare flexibilitate faţă de nevoile clienţilor. Un alt factor care contribuie la esti­mările făcute este creşterea volumului de produse din cadrul grupului, pe care le comercializăm pe pieţele noastre, cu accent pe parchetul laminat“, au declarat pentru ZF Transilvania oficialii companiei Kastamonu România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO