Business Construct

Un fost şef de la BNP Paribas, recrutat de canadienii de la Avison Young pentru biroul de la Bucureşti

Un fost şef de la BNP Paribas, recrutat de canadienii de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

06.09.2018, 19:03 1188

Brokerul imobiliar Avison Young, cel mai mare broker independent din real-estate din Canada, l-a recrutat pe Louis Juhel, fost head of office agency la BNP Paribas pentru biroul din Bucureşti.

Originar din Franţa, Louis Juhel are o experienţă de opt ani în domeniul imobiliar, din care şase în România. El a luat parte la tranzacţii de succes pentru companii precum Orange, BNP Paribas, Lagardère Travel Retail, Cegedim şi Bertrand. În 2017, Juhel a coordonat consolidarea operaţiunilor IBM în clădirea The Bridge, una dintre cele mai mari tranzacţii de birouri ale anului. 

„Ne bucurăm că un profesionist precum Louis Juhel, unul dintre cei mai buni consultanţi imobiliari din Bucureşti, face parte din echipa noastră. Cu siguranţă că expertiza lui va contribui la dezvoltarea business-ului Avison Young în România”, spune David Canta, managing director Avison Young România.  

Juhel are o diplomă de master în International Real Estate de la Universitatea Oxford şi o diplomă de licenţă în managementul imobiliar de la Ecole Supérieure des Professions Immobilières din Paris.

Avison Young are sediul central în Toronto şi a fost fondată în 1978. Astăzi, compania are peste 2.600 de angajaţi care lucrează în 80 de birouri din Canada, SUA, Germania, Mexic, Marea Britanie sau România. În România, biroul Avison Young este condus de David Canta din poziţia de managing director. Pe piaţa locală, compania este prezentă din mai 2017.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO