Business Construct

Un grup de investitori pariază 40 mil. € pe dezvoltarea a 5.000 de locuri în campusuri studenţeşti în Capitală

Un grup de investitori pariază 40 mil. € pe dezvoltarea a 5.000 de locuri în campusuri studenţeşti în Capitală

Aurelia Biţă, 35 de ani, managerul ARCCA: Intenţionăm să abordăm şi celelalte centre universitare. În momentul de faţă deja primim solicitări pentru Iaşi şi Cluj

Autor: Ioan Dornescu

16.09.2015, 08:30 1919
Un dezvoltator având în spate mai mulţi acţionari străini a construit două cam­pu­suri studenţeşti în Bucureşti cu 1.600 de lo­curi de cazare în cadrul unui proiect de­nu­mit ARCCA, care presupune atingerea unui ni­vel de 5.000 de unităţi în următorii trei ani, printr-o investiţie totală de peste 40 mil. euro.
 
„Ideea proiectului a început acum patru ani cu o cercetare de piaţă cantitativă şi cali­ta­tivă făcută de noi pentru a înţelege mai bine nevoile studenţilor. Am avut un con­sul­tant din Oxford, cel mai cunoscut oraş uni­ver­sitar, care este managerul unui campus de câ­teva mii de locuri şi beneficiem de expe­rienţa unui arhitect cu multe proiecte euro­pene în domeniul cazărilor pentru studenţi, cam­pusuri universitare şi proiecte dez­voltate de diverşi privaţi pentru stu­denţi“, a declarat pentru ZF Aurelia Biţă, 35 de ani, managerul ARCCA.
 
Principalii investitori implicaţi în acest proiect sunt doi oameni de afaceri din Belgia, res­pectiv Anglia, a spus Aurelia Biţă, fără să ofere alte detalii privind identitatea acestora. Una dintre companiile implicate în proiect este Campus Facilities SRL, controlată de Alosori Limited din Cipru.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO