Business Construct

Un grup românesc cu investiţii în HoReCa a deschis un restaurant în cea mai înaltă clădire de birouri din Bucureşti

Turnul Sky Tower este cea mai înaltă clădire din România, iar principalul chiriaş este Raiffeisen Bank

Turnul Sky Tower este cea mai înaltă clădire din România, iar principalul chiriaş este Raiffeisen Bank

Autor: Bogdan Alecu

09.05.2017, 00:05 1275
Turnul Sky Tower, cea mai înaltă clădire din România aflată în portofoliul Raiffeisen, a deschis ieri restaurantul amplasat la ultimul etaj al clădirii, la o înălţime de 136 de metri, acesta fiind totodată restaurantul situat la cea mai mare înălţime din România, cu o capacitate de 250 de persoane.
 
NOR – Sky Casual Restaurant este operat de proprietarii restaurantelor Stadio şi Social 1 din Bucureşti prin compania Stadio Hospitality Concepts.
 
Spaţiul disponibil la ultimul etaj al Sky Tower este de 1.200 mp, iar dacă au contractat întreaga suprafaţă atunci chiria anuală se ridică la peste 200.000 de euro, luând în calcul un cost de 15 euro/mp/lună.
 
Deschiderea unui restaurant la ultimul etaj al Sky Tower a fost anunţată încă de la finalul anului 2012, înainte ca proiectul să fie gata, însă abia acum a fost semnat contractul. Sky Tower intră astfel în clubul select al clădirilor de birouri cu restaurante la înălţime precum City Gate cu 18 Lounge by Embassy în Piaţa Presei şi Sole în Crystal Tower aproape de Piaţa Victoriei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO