Un nou jucător în construcţii. Petcu Construct, o companie cu lucrări şi în Germania, şi-a majorat afacerile cu 30% într-un an şi a ajuns la 62 mil. lei

29 iun 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Petcu Construct, o firmă de construcţii din Bucureşti, deţinută integral de Dumitru Petcu, şi-a triplat afacerile în ul­timii şase ani după ce şi-a adăugat în portofoliu mai multe pro­iecte în Capitală şi în provincie.

Compania al cărei busi­ness s-a situat anul trecut la 62 de milioane de lei a participat la construcţia Liceului Francez Anna de Noailles din Oto­peni, a centrului comercial Mega Mall şi a mai multor proiecte rezidenţiale.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.06.2018

 
Cuvinte cheie:
constructii
, afaceri
, companie
, germania
, lucrari
, majorare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide