Un parc industrial din Câmpia Turzii a atras trei companii şi investiţii de 5 milioane de euro

30 aug 2017 Autor: Simona Tatu

Primii investitori din parcul din Câmpia Turzii sunt Marco Plast, Sosim Trans şi Berg Banat.

Parcul industrial Câmpia Turzii din judeţul Cluj, operaţional din 2016, a atras investiţii de 5,2 mil. euro de la trei companii care vor crea 90 de locuri de muncă.

„Parcul industrial are momentan trei rezidenţi care au ocupat patru parcele din cele cinci existente. Cele trei companii şi-au asumat investiţii de 5,2 milioane de euro şi crearea a 89 de noi locuri de muncă“, a spus Remus Matei, directorul parcului industrial Câmpia Turzii.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 30.08.2017

 
Cuvinte cheie:
campia turzii
, parc
, companii
, investitii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide